Fes-te amic

 

Què és un amic?

La tasca que fan les persones a les quals anomenem amics, que no participen directament com a voluntaris en els cinc programes que desenvolupa l’AVAH, col·laborant amb els professionals de cadascun d’ells, consisteix a organitzar tot tipus d’activitats per obtenir recursos, a més de portar a terme permanentment una campanya de recerca de donatius d’entitats i particulars, per tal de poder finançar tota la tasca que es porta a terme.

S’ha de tenir present que l’assistència que es fa amb els usuaris dels nostres programes està realitzada per professionals sanitaris amb la titulació corresponent en cada cas, que l’AVAH té contractats laboralment.

A més cal treballar en tots els aspectes d’organització i de promoció de totes les activitats que es porten a terme durant l’any. També s’ha de portar a terme tota la feina administrativa, econòmica, jurídica, com qualsevol empresa, ja que anualment estem sotmesos a auditoria, hem de donar compte a Hisenda i al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya que ens tutela.

 

Ens fas falta. Ajudan’s!

Posa’t en contacte amb nosaltres a aquest email:

avahcalella@gmail.com