Testimonis

 

Testimonis del programa SSID

 

Estic molt satisfeta amb el servei

“Estic molt satisfeta amb el servei. M’ha agradat i m’ajuda molt amb el procés d’acceptació de la malaltia del meu marit”.

Dona de 63 anys, Pineda de Mar.

Estic molt satisfeta amb el servei

“Estic molt satisfeta amb el servei. M’ha agradat i m’ajuda molt amb el procés d’acceptació de la malaltia del meu marit”,

Dona de 63 anys, Pineda de Mar.

Les ajudes que rebem de la neuropsicòloga, són imprescindibles

“La “malaltia” dels cuidadors (en gran part) queda resolta amb els serveis que l’AVAH ofereix als familiars i amb l’atenció que es dona, a través de la Neuropsicòloga. És l’adequada i justa medicació que aconsellaria a tots els familiars directes, que tinguin a algú amb una malaltia de llarga durada, com ara l’Alzheimer. Les ajudes que rebem de la Neuropsicòloga, són imprescindibles per entendre que aquestes malalties requereixen d’un canvi personal en les relacions i el tracte amb la persona que pateix la malaltia. Jo proposaria instaurar aquest servei a tots els centres públics hospitalaris. Gràcies”.

Home de 77 anys, Calella.

Fa la vida del malalt més fàcil

“Com a cuidador, moltes vegades et trobes desbordat. Parlar amb persones que estan passant pel mateix que tu, t’ajuda a portar aquesta situació millor, perquè et poden donar idees o fins i tot, la solució a algun problema. Gràcies als professionals que fan possible aquestes sessions i gràcies per la seva orientació, explicacions i dedicació“.

Dona de 66 anys, Santa Susanna.

Fa la vida del malalt més fàcil

“Sempre surt alguna idea per fer la vida del malalt més fàcil, que han aplicat altres familiars i ens pot ajudar (Grup famílies)”,

Dona de 53 anys, Pineda de Mar.

Excel·lent servei

“Vull expressar el meu agraïment per l’excel·lent servei, tant en les visites amb la Lorena, com en la teràpia grupal”.

Dona de 59 anys, Calella.

Me parece un servicio indispensable

“Me parece un servicio indispensable, tanto para la persona que tiene la enfermedad como para los acompañantes. Hacéis una gran labor, muchísimas gracias”

Dona de 51 anys, Calella.

Ens hem sentit molt acompanyats

“Ens ajuda molt poder gaudir d’aquest servei d’atenció a les famílies. Quan ja tens el diagnòstic, et sents molt perdut. El fet de poder compartir amb la Neuropsicòloga els dubtes del dia a dia i poder comptar amb un professional, que et dona suport, és molt important pels familiars que han de conviure amb malalts d’Alzheimer i demències. Per la nostra part, ens hem sentit molt acompanyats”
Home i Dona de 51 i 53 anys, Pineda de Mar.

Mi madre estaba encantada, por su dulzura, delicadeza y paciencia

 Agradecerles en nombre de mi madre y de toda mi familia, la atención recibida, tanto médica por parte del enfermero; con los cuales mi madre estaba encantada, por su dulzura, delicadeza y paciencia cuando la atendían, la atención que le estuvieron prestando hasta el último momento.

En moments d’angoixa, vostès ens alleugen

 El treball que realitzen és lloable. En moments d’angoixa, vostès ens alleugen de gestions doloroses estalviant-nos de tràmits als quals ignorem com atendre, i permeten centrar-nos en acomiadar-nos del nostre ésser estimat. 

 Només tinc paraules d’agraïment

 Només tinc paraules d’agraïment per a les persones que van atendre la meva iaia. Ella va manifestar la seva voluntat de morir a casa seva. La noia que la cuidava i jo, vam assumit el repte de fer l’acompanyament fins el final. Sense el suport, la professionalitat i la humanitat de l’equip del PADES, no ho haguéssim aconseguit. Per a mi, ha estat una lliçó de vida que m’ha fet ser millor persona. Gràcies! 

 No dejen de prestar este Servicio

 Aunque fue breve, por culpa de lo avanzada en la que se encontraba la enfermedad y el rápido desenlace que tuvo. El mensaje es claro: no dejen de prestar este Servicio. La empatía, comprensión, buen hacer y demás calificativos que puedan sumar, hacen que el paciente este tranquilo y sus familiares aun más todavia. 

Agraïment d’un usuari del SSID 2020

El professional que va venir va ser amb el meu pare, una persona afectiva, pacient, agradable i servicial. Molt atent a totes les seves necessitats i procurant que estigués el mes a gust possible dintre les seves necessitats i limitacions.

L’esperava cada dia amb moltes ganes.

Havia sentit a parlar de l’equip PADES, però fins que no et trobes en la situació no saps realment qui són i que fan.

No estàvem acostumats a rebre cap tipus d’assistència ja que fins a mitjans de gener el meu pare era completament autònom, però després de 3 mesos entrant i sortint de l’hospital per un tumor i degut a la davallada física i de mobilitat que va patir (increïble de creure uns mesos abans)  ens va aconsellar sobre l’assistència de PADES a casa.

Vaig trucar a la Dra.  un divendres del mes d’abril d’aquest any, i el dilluns ja teníem tot l’equip a casa per fer la valoració inicial. 

Vam quedar gratament impressionats. Van agafar el control de tot i no sabeu l’ajuda i el recolzament que per nosaltres va significar, tenir-los constantment a casa, tenir la tranquil·litat de poder trucar davant de qualsevol dubte, cada canvi de medicació en unes hores ja estava a punt per recollir a la farmàcia, etc…

Suposo que ja ho sabeu, sou un gran equip amb una gran humanitat.

Moltíssimes gràcies a tots per estar al seu costat i de la meva família. Us estem molt agraïts!!

Agradecimiento usuario del SSID 2020

Les estoy muy agradecido por la buena ayuda y el carino que ha recibido mi difunta madre de todos ustedes, muchas gracias, desde el principio hasta el final de sus dias.

Agraïment d’un usuari del SSID 2019

Generositat es una qualitat que ja no hi ha. Gràcies a tots, El treballador de l’AVAH es una molt bona persona. Molts petons a les altres persones del PADES. Mil gràcies

Agraïment d’un usuari del SSID 2019

El treballador de l’AVAH va ser per a nosaltres un àngel eficient, atent i afectuós, que va saber cuidar, acompanyar des del respecte professional i la calidesa humana

Carta d’agraïment

Benvolguts,
Aprofitem la resposta a l’enquesta per enviar el nostre més profund agraïment a totes les persones que van estar amb nosaltres al final de la vida de la mare.

Per definir el tracte del professional de l’AVAH amb ella no trobem adjectius prou positius per qualificar-lo. El tracta fou excel·lent quan va venir durant els primers mesos, en què la mare va fer una certa recuperació, i fou un veritable bàlsam per ella i per a nosaltres en els últims dies.

L’agraïment també el fem extensiu a tota la gent de PADES. El Tracte professional i humà és immillorable. Especial gratitud per a una d’ells.
La família té clar que sense aquest servei, no haguéssim pogut tenir la mare a casa, com ella volia.

Moltes gràcies a tots i no dubteu que aquesta informació la passem, oralment, a tota la gent que coneixem i tenim oportunitat de comentar-ho.
Molt bona feina de l’AVAH i del projecte SSID.

E.P. i família

Felicitats

Felicitats pel servei que es dóna. La professionalitat i el carisma demostrat ens ha donat plena satisfacció, tranquil•litat i confiança davant una circumstància difícil d’assolir. Moltes gràcies a tot l’equip. Família i P.S.R.

Fantàstics professionals

Tan sols agrair de tot cor als fantàstics professionals que ens van ajudar amb el pare. Fan una feina excel•lent i admirable. És un orgull tenir en aquest país gent tan amable, afectuosa i eficient, que amb la seva amabilitat ajuden al pacient i a la família a suportar la malaltia amb dignitat. No canvieu mai. Moltes gràcies. Família E.S. gener de 2018.

No tengo palabras

Simplemente dar las gracias por todo lo que el equipo PADES y el profesional de l’AVAH hicieron por nosotros. No tengo palabras para agradecer como se portaron con toda la familia, tanto profesionalmente como humanamente. En unos momentos duros y difíciles nos sentimos siempre apoyados y en ningún momento sentimos desamparo ante la situación. La calificación de muy bueno creo que no les hace justicia, mi calificación es Excelente!!!.

Ajudar als malalts

És un elogi saber que moltes persones en el seu saber, ajudin als malalts que més ho necessiten. Gràcies.

Un gran equip

Son un gran equip de persones que t’ajuden, t’entenen i saben tractar a la família. Molt humans.

100% recomanable

Aquest servei no és molt conegut i és 100% recomanable, sense ell ho hauríem portat molt malament, i gràcies a ell va poder morir a casa seva amb la seva família.

Un equip fantàstic

Estem molt agraïts de tots els serveis, en aquests moments tant difícils, ens han ajudat a ser més forts i sentir-nos acompanyats per un equip fantàstic. Molt agraïts.

Molt agraïts

Estem molt agraïts per l’atenció rebuda pels professionals que conformen l’equip de PADES.

Felicitats pel servei que es dóna

Felicitats pel servei que es dóna. La professionalitat i el carisma demostrat ens ha donat plena satisfacció, tranquil•litat i confiança davant una circumstància difícil d’assolir. Moltes gràcies a tot l’equip.

Fantàstics professionlas

Tan sol agrair de tot cor als fantàstics professionals que ens van ajudar amb el pare. Fan una feina excel•lent i admirable. És un orgull tenir en aquest país gent tant amable, carinyosa i eficient, que amb la seva amabilitat ajuden al pacient i a la família a suportar la malaltia amb dignitat. No canvieu mai. Moltes gràcies.

No se puede valorar el trabajo de este personal

La familia L. quiere agradecer a todo el equipo que estuvo en tiempos tan complicados y duros, al personal de PADES!
Sin este soporte, ayuda, no se hubiera podido aguantar la situación con nuestra querida madre.
No se puede valorar el trabajo de este personal. Muchas gracias a todos. Familia L. .

És un orgull tenir en aquest país gent tant amable, afectuosa i eficient

Tant sols agrair de tot cor als fantàstics professionlas que ens van ajudar amb el meu pare. Fan uns feina excel.lent i admirable. És un orgull tenir en aquest país gent tant amable, afectuosa i eficient que amb la seva amabilitat ajuden el pacient i a la família a suportar la malaltia amb dignitat. No canvieu mai. Moltes gràcies. Família E.S.

Testimonis de l’Encenall

 

LLETRES ENCENALL

Muchas gracias por este detalle tan precioso. Tengo las letras del nombre de mi hijo de 2 años que hicísteis y ya esperaba las de mis gemelos. Me encantan, es un regalo de por vida.

LLETRES ENCENALL

Bonito detalle, un recuerdo para siempre, muchas gracias. Mucho animo y salud para este 2024.

LLETRES ENCENALL

Un detall preciós, fet amb molta cura i que guardarem com a record d’aquest màgic moment.

Moltes gràcies per fer aquest moment encara més feliç.

Una abraçada i petons per a cadascuna de les persones que ho heu fet, ens ha arribat al cor.

LLETRES ENCENALL

Nos ha encantado el detalle que le han hecho a Lucia. Son preciosas, muy bien trabajo.

LLETRES ENCENALL

Hola! Antes que nada queremos agradecerles por tan precioso detalle. ¡Gracias! Es muy bonito y alegra el alma recibir algo hecho con amor!

Gracias por tener este genial detalle con los recién nacidos

Muchas gracias a los usuarios del club social de salud mental Encenall y voluntarios de AVAH por tener este genial detalle con los recién nacidos. Nos ha encantado muchísimos, será uno de sus primeros detallitos en su habitación. GRACIAS.

MUCHISIMAS GRACIAS DE PARTE DE LOS PAPIS DE JON!!

LLETRES ENCENALL

Gracias a asociaciones como la vuestra, es posible dar calidez y calidad a persones que lo necesitan hasta el ultimo momento. Un fuerte abrazo desde la H.503.

LLETRES ENCENALL

Us volem donar les gràcies a tot el personal sanitari i el grup que ens ha regalat aquest detall tan bonic pel bébé. Moltissimes gràcies! L’hem rebut amb molta il·lusió!!

LLETRES ENCENALL

Moltes gràcies a tot l’equip de l’Encenall i als voluntaris de l’AVAH per aquest detall de benvinguda a la nostra filla. Ens ha agradat molt i ara decoren la seva habitació.

Família Cullell Romaguera

LLETRES ENCENALL

Muchisimas gracias por el detalle. No hay mejor regalo de bienvenida para Oriol. Pondremos su nombre en la cunita!!

Queremos agradeceros el trabajo que haceis de la asociación, hacéis felices a mucha gente como nosotros y eso no tiene precio. Feliz año a todos.

LLETRES ENCENALL

Muchisimas gracias por este regalo tan bonito para nuestra hija. Queremos darle muchas bendiciones y suerte a todo el equipo vuestro.

LLETRES ENCENALL

Excelente trabajo, una buena iniciativa que merece aliento. Espero que den más. Gracias por todo su atención.

LLETRES ENCENALL

Muchisimas gracias, las letras son preciosas, es un bonito recuerdo de este momento tan especial.

LLETRES ENCENALL

Agraïm molt la tasca tan important que fan els voluntaris i la seva atenció cap a nosaltres.

LLETRES ENCENALL

Les agradezco el gran detalle, después de haber pasado un momento tan difícil y a la vez tan feliz. Habéis sacado una gran sonrisa a mi familia y muchas gracias por el detalle a mi pequeño. Un beso.

LLETRES ENCENALL

Nos h a encantado el detalle. Muchas gracias por el labor que hacéis!!

LLETRES ENCENALL

Muchisimas gracias por el detalle tan especial de escribir su nombre. Son muy dulces y tiernos con esos detalles.

LLETRES ENCENALL

El 7 de octubre de 2023 nació nuestro hijo Yeiko, el día más feliz de nuestra vida. Estamos muy agradecidos desde las comadronas, ginecólogas, todo el equipo medico de obstetricia y las enfermeras de planta 3. Muchas gracias por hacer nuestra estancia más fácil.

LLETRES ENCENALL

Los felicitamos por tan lindo gesto y por hacer sentir a las personas bien. Sigan haciendo ese lindo detalle. Estoy totalmente agradecida. Agradecida con todo el personal.

LLETRES ENCENALL

Muchas gracias por el regalo para Mateo. Sin duda es un lindo recuerdo de su nacimiento que guardaremos con muchísimo cariño. Muchas gracias Mateo, papa y mama.

LLETRES ENCENALL

Todos los que participaron en mi parto eran muy amables y me ayudaron mucho.

LLETRES ENCENALL

Ens ha agradat molt veure el nom del Neret fet per vosaltres, ens hem sentit acompanyats. Gràcies.

LLETRES ENCENALL

Muchas gracias por la felicitación!! Gracias por el detalle, es un regalo hecho con amor.

LLETRES ENCENALL

Nos ha gustado mucho el regalo que han tenido con las letras para nuestro recién nacido.

Esperamos que consiguen desarrollar los estudios de la Salut Mental y poder llegar a encontrar soluciones.

LLETRES ENCENALL

Estoy muy agradecido por el detalle que han tenido con nuestro bebe y de que se hayan tomado el tiempo de darme las felicitaciones, muchas gracias que Dios los bendiga y los guarde. Muy agradecido con vosotros por tan grande gesto de vuestra parte. Gracias, una labor muy bonita. Muchísimas gracias.

LLETRES ENCENALL

Muchas gracias a los usuarios del club social de salud mental Encenall y voluntarios de AVAH por tener este genial detalle con los recién nacidos. Nos ha encantado muchísimos, será uno de sus primeros detallitos en su habitación. GRACIAS, MUCHISIMAS GRACIAS DE PARTE DE LOS PAPIS DE JON!!

LLETRES ENCENALL

Muchisimas gracias por el detalle tan bonito.

Felicidades por el trabajo super bien cuidado y perfecto.

Con mucho amor, besitos de parte de Julia.

LLETRES ENCENALL

Moltes gràcies! Ens ha fetr molta il·lusió el regalet. Petons

Albert, Angels i Ferriols

LLETRES ENCENALL

Moltíssimes gràcies per aquest regal tan preciòs. És difícil fer aquest dia encara més maco, però ho heu aconseguit!

Gràcies per compartir la nostra felicitat i pwer la preciosa feina amb les lletres. Ho guardarem sempre.

Ona, Elena i Pablo

LLETRES ENCENALL

Estamos super felices con el nacimiento de nuestro pequeño y nos ha emocionado ver su nombre hecho con tanto esmero y cariño. Hacéis un fantástico trabajo haciendo que estos momentos sean mágicos e inolvidables. Este detalle no solo decorara la habitación de nuestro niño, este obsequio lo llevaremos en nuestros corazones siempre!!!

Gracias a todos los miembros de AVAH.

LLETRES ENCENALL

Gracias por todo, sois muy profesionales y amables. Gracias por parte de Ana.

LLETRES ENCENALL

Gracias por todo, sois muy profesionales y amables, gracias por parte de Ana.

LLETRES ENCENALL

Estamos super felices por el nacimiento de nuestro pequeño y nos ha emocionado ver su nombre hecho con tanto esmero y cariño. Hacéis un fantástico trabajo haciendo que3 estos momentos sean mágicos e inolvidables. Este detalle no solo decorara la habitación de nuestro niño, este obsequio lo llevaremos en nuestros corazones siempre!!!

Gracias a todos los miembros de AVAH!

LLETRES ENCENALL

Hola, muchisimas gracias por tomar el tiempo y dedicación que tomais para hacer el nombre de nuestros peques. Un detallazo que se agradece, muy bonito y muchisimas gracias.

LLETRES ENCENALL

Hola, muchas gracias por el detalle, esta hermoso y un detalle espectacular.

LLETRES

Muy agradecido por el trato recibido y gracias por el detalle.

LLETRES

Thank you so much for this special gift, thank you from bottom of our heart. Have a good day.

LLETRES

En nombre de los padres de Tom Alexander, muchas gracias por el detalle, los a hecho mucha ilusión.

LLETRES

Primeramente, agradecidos con Dios por ponernos personas con el compromiso, la atención y el amor. Más que agradecidos por todo y con todos. Dios los bendiga. Dani, Jaquelin y Daneisy.

LLETRES

Moltes gràcies pel vostre regal! Ens ha fet molta il·lusió i ens ha agradat conèixer la vostra associació.

Us duré al cor tota la vida

Moltes gràcies per tot . Mai hauria pensat que podria rebre un Servei com aquest. El professional  li donava pau al meu marit, sempre atent i curós. És un àngel a la terra.
Gràcies també a l’equip PADES per donar-nos tant bon Servei i posar-nos l professional. Gràcies a tots. Us duré al cor tota la vida. 
Anònim

Només tinc paraules d’agraïment

Només tinc paraules d’agraïment per tots els professionals que han atès la meva mare, del metge, la infermera, la psicòloga i tot el servei d’infermeria, han esta al nostre servei amb un tracte molt afectuós i super professional. 
Moltes gràcies a tots. 
Sra D.P.R

Molt contenta amb el servei

Jo he estat molt contenta amb el servei i l’atenció rebuda i encara que son circumstancies molt dures estic molt contenta d’haver pogut entrar a casa amb ell i saben que no va patir en cap moment. Moltes gràcies.
Sra. MS

La meva mare es va sentir molt bé

Cap queixa, ha estat tot molt correcte, i el mes important per mi que la meva mare es va sentir molt bé. Moltes gràcies pel servei. Atentament. 
Familia de F.M

Molt content amb el servei

El professional ha sigut de molta ajuda i el malalt, J.D. R . estava molt content amb el seu servei. Cap queixa , al contrari, tant de bo tots fossin com ell. Enhorabona per la seva feina tan ben feta.
Molt agraïts.
Vídua de R.S.E

Un gran abrazo

No quiero hacer ninguna queja ni ninguna sugerencia. Lo único que puedo decir es agradecerles a todo el equipo médico que han estado hasta el último momento de Manoli, persones maravillosas, cariñosas , amables, etc. (no hay palabras para poder decir).
A Manoli, cada vez que veía entrar a todos ellos, le cambiaba la cara, una sonrisa le alumbraba, crearon con ella un vínculo muy bonito. 
Quisiera mandarles de parte de todos nosotros un gran abrazo a todos ellos, al equipo entero decirles que muchas gracias por estar con nosotros en los momentos más duros que son el ir despidiéndonos de un familiar tan querido y ellos nos traían energía para afrontarlo de todo corazón, gracias, gracias, gracias. 
Familia de M. O.

Gracias, gracias…

Gracias, gracias, gracias. Por vuestra ayuda en estos momentos tan difíciles para la familia y el paciente y para todos. Ayudáis mucho en estos momentos tan difíciles que uno no sabe lo que debe hacer. Gracias a todos por esta labor. Lo que si hace falta más personal para este servicio.

Anònim

Una usuaria opina

Amigos del encenall me ha encantado reencontrarme con todos vosotr@s, para mi soys una parte de mi,muy importante para mí felicidad, me he sentido muy arropada y os tengo mucho cariño a cada uno de vosotr@s. Estoy muy agradecida de que exista un club como el encenall , en que puedas hacer amistades y relacionarte con personas con tu problemática, para mi es muy importante y ha sido muy positivo para mi volveros a ver. Mañana marcho para el aeropuerto porque el vuelo sale el miércoles a las 7 de la mañana. Espero volver este año sino el que viene a haceros una visita. Muchos abrazos y todo mi cariño para todos incluidos Alex ,Willy y las monitoras.

Hoy he empezado una nueva experiencia!

Colegas gracias por darme la grata oportunidad de ser parte de su entrenamiento, fue una linda experiencia:

Pd: como  nunca jugué al balón mano. Se me  ocurrió la brillante idea de mirar en youtube partidos  de la  selección española, jugando finales  a  máximo nivel  y de  ahí saque mis  primeras ideas de cómo jugar!!  Hoy estaba tanto confiado  en poner en práctica  mis conocimientos  aprendidos  de los  tutoriales  antes vistos.  Bueno  pongo en marcha  mi  ejercicio que era  ayudar  a ejercitar, a calentar, a la golera  con tiros  de fuera del área  llega mi turno y salto  me elevo como 7 m   en  el aire. El tiro me salió para cualquier lado  y  al momento que suelto el balón  pienso  y ahora  como mierda aterrizó!!!!    Y  había una sola forma!!!   Como un saco de patatas.  O   de mierda!!!   Y aquí estoy,  pelotudo como siempre y me duele hasta  el pelo.

PRIMERES HORES EN CASA

Nuestras primeras horas en la casa, contentísimo, gracias a toda la tropa que nos ha ayudado, estoy muy agradecido por toda la ayuda recibida, no puedo parar de dar las gracias, os quiero un montón.

Me siento agradecido de verdad, los llevo y los llevaré en el corazón siempre. Son mi segunda familia, os quiero.

José

Voluntària Encenall

 

Com a voluntària m’he sentit molt a gust fent la meva tasca i també vull dir que m’ha sorprès la disciplina i actitud dels nois i noies dels quals jo també he après molt, i m’he sentit molt estimada.

Immediatament va mostrar millores emocionals i d’aptituds

Des de que va començar a l’Encenall immediatament va mostrar millores emocionals i d’aptituds, tot i que no ha pogut prescindir de la medicació. Ja que el problema d’ansietat i depressió no l’ha pogut superar, tractament que segueix des de fa molts anys. El fet de venir a Pineda li ha anat molt bé per proximitat a tot (trens, comerços i Encenall).
També em sembla que s’involucra massa en els afers dels demés i els seus problemes, que a vegada se’ls trasllada a ella mateixa provocant-li angoixa. En definitiva ha millorat molt amb el temps i gràcies a les activitats i a relacionar-se amb els companys amb malalties semblants, no obstant la malaltia que té sembla que requereix d’una evolució lenta, però que de moment sembla positiva.

Vol sortir més a fer “vida social”

Sóc la germana de D. . Només veig al meu germà els caps de setmanes, he notat, des de fa uns mesos, que el meu germà es vol relacionar més. Vol sortir més a fer “vida social” (prendre cafè amb nosaltres,…). També he notat que es fa responsable de tasques com assegurar que cada dia mengin les mascotes de la casa, també els hi dona la medicació ( a les mascotes)… També el notem més tranquil. Moltes gràcies.

En el Encenall me he recuperado de mi depresión

En el Encenall me he recuperado de mi depresión conociendo amigos y teniendo un lugar donde entretenerme, porque es una cosa muy importante para luchar contra los trastornos. Y me doy cuenta que si fuera ido más cuando estaba peor y hubiera hecho caso a los profesionales me hubiera puesto antes mejor.

Que decir del Encenall

Que decir del Encenall, para mi es mi segunda casa, me ha vuelto la vida, vuelvo a sentirme persona y a sentirme útil, el estar con mis compañeros, compartir nuestras vivencias sean buenas o malas, a mi me ayuda a tirar adelante y poder ayudar me hace sentir bien. Aunque sigo teniendo recaídas sean fuertes o menos fuertes, el mero hecho de pensar en que volveré al Club Social me tranquiliza y el poder hablar con los monitores que me ayudan y me dan consejos a mi me hace abrir los ojos. Nunca podré agradecer el bien que me ha hecho, también yo he puesto de mi parte.

En 5 años no he necesitado ingresar en otros recursos

Yo llevo 5 años en el Encenall y desde que estoy en el Club no he ingresado en ningún psiquiátrico y esto quiere decir algo que el Club Social Encenall da resultado. Por eso, yo estoy muy agradecido al Encenall. Gracias.

Me llena de ilusión

Ya llevo casi cuatro años en este club social, donde he conocido a muchas personas y donde he experimentado muchas buenas experiencias. Mi evolución con respecto a mi persona siento que es positivo y eso me llena de ilusión para seguir aumentando esta estancia en lugar muy especial para mí. En primer lugar quiero destacar, algo que yo creo que es muy importante, es que llevo seis años seguidos sin recaídas y sin ingresos. Las actividades que se llevan a cabo en el Encenall son diversas y distraídas. Cabe destacar la actividad del teatro en la cual he descubierto que me gusta la interpretación y donde me lo paso muy bien con mis compañeros cada vez que realizo este taller. También quiero destacar la actividad de yoga donde es interesante descubrir todos los secretos de posturas y meditación de esta disciplina. Dejando las actividades a un lado quiero subrayar a mis compañeros porque sin ellos la estancia no sería tan interesante, y también quiero indagar en que he ganado en autonomía dados los desplazamientos que tengo que realizar desde mi pueblo para llegar, y eso es algo por lo que me siento muy realizado.

Se desenvuelve mejor

Como nos han pedido, la evolución de nuestro hijo durante el año; pues nos congratula al verlo un poco mejor dentro la línea de años anteriores; se desenvuelve mejor en su vida cotidiana, pero vemos que tiene miedos al futuro, creándole inseguridad en su personalidad. Esperemos de que esto lo vaya superando en años sucesivos.

Si no existiera este centro se sentiría muy afectado

Soy la madre de un  chico que lleva 3 años asistiendo al Club Social de Salut Mental Encenall. La experiencia para él ha sido positiva, tanto en su relación con los demás y en su realización personal.Yo no tengo que obligarlo para que asista todos los días al centro; ya que el personalmente se levanta para ir sin obligarlo. Para él asistir al centro es como si fuera un trabajo y va con ilusión de hacer las actividades que se realizan cada día en el centro.Si no existiera este centro se sentiría muy afectado y sin perspectivas para su realización personal.

El trabajo de los profesionales es excelente

El trabajo de los profesionales es excelente. Siempre que he tenido un problema me han ayudado a resolverlo al máximo. El trabajo que ustedes hacen incluye también a los voluntarios, la Sra Anna i la Sra Pilar. Quiero que sepais que el trabajo de ustedes es admirable y aprovecho hoy para deciros millones de gracias.

Testimonis dels voluntaris

 

Ajuda entre els familiars

Gràcies a les xerrades per familiars, he decidit marxar de vacances i deixar als meus pares a càrrec d’un amics.

Ajuda per les famílies

És fantàstic poder comptar d’aquesta ajuda per les famílies. Ens hagués anat molt bé saber-ho al principi de la malaltia.

Testimonis alzheimer

 

Cada consejo lo pongo en práctica y me siento muy valorada

“Estoy muy agradecida del programa de familias. El acompañamiento me ha ayudado a superar, tanto la enfermedad de mi pareja, como el día a día con mi entorno familiar. Cada consejo lo pongo en práctica y me siento muy valorada por la neuropsicóloga”.

Dona de 52 anys, Calella.

Estic molt satisfeta amb el servei

“Estic molt satisfeta amb el servei. M’ha agradat i m’ajuda molt amb el procés d’acceptació de la malaltia del meu marit”.

Dona de 63 anys, Pineda de Mar.

Les ajudes que rebem són imprescindibles

“La “malaltia” dels cuidadors (en gran part) queda resolta amb els serveis que l’AVAH ofereix als familiars i amb l’atenció que es dona, a través de la Neuropsicòloga. És l’adequada i justa medicació que aconsellaria a tots els familiars directes, que tinguin a algú amb una malaltia de llarga durada, com ara l’Alzheimer. Les ajudes que rebem de la Neuropsicòloga, són imprescindibles per entendre que aquestes malalties requereixen un canvi personal en les relacions i el tracte amb la persona que pateix la malaltia. Jo proposaria instaurar aquest servei a tots els centres públics hospitalaris. Gràcies”.

Home de 77 anys, Calella.

Fer la vida del malalt més fàcil

“Com a cuidador , moltes vegades et trobes desbordat. Parlar amb persones que estan passant pel mateix que tu, t’ajuda a portar aquesta situació millor, perquè et poden donar idees o fins i tot, la solució a algun problema. Gràcies als professionals que fan possible aquestes sessions i gràcies per la seva orientació, explicacions i dedicació“,

Dona de 66 anys, Santa Susanna.

Fer la vida del malalt més fàcil

“Sempre surt alguna idea per fer la vida del malalt més fàcil, que han aplicat altres familiars i ens pot ajudar (Grup famílies)”,.

Dona de 53 anys, Pineda de Mar.

Un servicio indispensable

“Me parece un servicio indispensable, tanto para la persona que tiene la enfermedad como para los acompañantes. Hacéis una gran labor, muchísimas gracias”

Dona de 51 anys, Calella.

Ens hem sentit molt acompanyats

“Ens ajuda molt poder gaudir d’aquest servei d’atenció a les famílies. Quan ja tens el diagnòstic, et sents molt perdut. El fet de poder compartir amb la Neuropsicòloga els dubtes del dia a dia i poder comptar amb un professional, que et dona suport, és molt important pels familiars que han de conviure amb malalts d’Alzheimer i demències. Per la nostra part, ens hem sentit molt acompanyats”

Home i Dona de 51 i 53 anys, Pineda de Mar.

M’ajuden a sentir-me millor

“Venir a les sessions de seguiment psicològic, m’ajuden a sentir-me millor i surto sentint-me d’una altra manera. Estic molt agraït”.

M’està ajudant molt

M’està ajudant molt venir a les visites i a les sessions de grup, perquè no hagués pogut gestionar-ho com ara.

Carta de agradecimiento

Hace algunos meses iniciamos juntas el proceso de detección de la enfermedad de Alzheimer de mi madre, derivándonos desde el Hospital de Calella, a los distintos servicios de asistencia social y hospital de día.

He tenido la suerte de conocer a grandes personas que me han ayudado a entender mejor esta enfermedad aprendiendo primero a aceptarla, después a iniciarme en el conocimiento de las demencias, gracias a vuestras inestimables sesiones del hospital de día y de la asociación AVAH, y no menos importante, a intentar adecuar mis actuaciones y emociones, aprendiendo a ser más tolerante y generosa en mi actitud frente a la enfermedad, sin descuidar mi propio equilibrio personal como cuidadora.

En este camino, ha sido una suerte poder contar con la ayuda empática y de gran calidad humana y dedicación de personas como la trabajadora social del Hospital de día, la neuropsicòloga del AVAH, de las geriatras que han tratado a mi madre y a todas las enfermeras, auxiliares y el resto del equipo que atienden el aula de estimulación cognitiva.

Muchas gracias ¡sois fantásticas!

Agradezco también, la generosidad que han tenido los familiares que han asistido a las charlas compartiendo sus vivencias, que han sido enseñanzas para mi.

Ha sido difícil dejar atrás su vaca de recortes de revistas colgada en la pared del hospital o sus hojas de pintar y colorear, así que, tendremos que ampliar la colección, pero esa vez en mi casa. Cada  vez que trabajamos ese lado artístico, nos acordaremos de todos vosotros, médicos, enfermeras, pacientes, familiares, y de la suerte que hemos tenido al compartir esta etapa de la vida juntos.

Un abrazo y hasta siempre.

Les meves emocions

Encara em sobta ara, com m’he obert a expressar totes les meves emocions i a demanar sovint aquest recolzament individual amb la Lorena i en el grup amb la resta de companys, que ara és clau per mi i que no em puc imaginar sense ell.

Molt contenta

Estic molt contenta d’haver conegut aquest servei, pel caliu i el recolzament que em donen, ja que de vegades te sents molt sol.

Només agrair

Agrair a tots els professionals de l’Hospital i d’AVAH, per les xerrades i perquè sense aquesta ajuda aniríem perduts.

Gràcies per la vostra feina

Gràcies per la vostra feina. Us felicito per la dedicació que teniu amb nosaltres(les famílies), perquè la vostra informació passa de família com en una xarxa.

Agraïments

Estic molt agraïda per la vostra ajuda, sovint ens oblidem de nosaltres mateixos.

Ajuda entre els familiars

Gràcies a les xerrades per familiars, he decidit marxar de vacances i deixar als meus pares a càrrec d’un amics.

Ens quedarem un temps

Volíem marxar de la zona, per estar més a prop dels fills, però al saber del programa, ens quedarem un temps.

Ajuda per les famílies

“És fantàstic poder comptar d’aquesta ajuda per les famílies. Ens hagués anat molt bé saber-ho al principi de la malaltia”.

Feu una donació a l’AVAH

Notes o observacions