Novament hem d’informar-vos que aquest any encara no és possible organitzar la MOSTRA DE PLATS CASOLANS, com ja era tradició des de fa tants anys, en el marc de la Festa Major de Santa Tecla. Encara és necessari degut a la pandèmia controlar sobretot les activitats de caràcter alimentari.

Tot i això som optimistes i volem creure fermament que l’any vinent sí que podrem tornar a convocar la mostra, comptant amb la vostra sempre fidel col·laboració tant pel que fa a la donació de plats com en l’adquisició de números del sorteig.

Enguany igual que el 2020 tornem a demanar el vostre ajut per continuar tirant endavant els programes assistencials que portem a terme.

“UN PLAT, UN DONATIU”

No poder fer activitats que ens reportin  donatius significa una baixada important dels nostres ingressos i és per això que apel·lem a la vostra generositat demanant l’aportació econòmica que ens haguéssiu fet elaborant un plat i/o adquirint el tiquet del sorteig.

Val a dir que durant tot aquest temps, hem pogut mantenir digitalment i/o presencial l’activitat del  Club Social de Salut Mental “L’Encenall” i el programa d’atenció a famílies de persones que pateixen una malaltia d’alzheimer o altres demències, així com l’assistència que ofereix a la mateixa llar el programa de Servei de Suport Immediat a Domicili (SSID), per a persones en procés de final de vida. Malauradament els voluntaris/es i pallassos/es d’hospital no han pogut fer activitat als hospitals i als sociosanitaris de la Corporació.

Us recordem que els donatius fets a l’AVAH desgraven en la Declaració de Renda i a l’Impost de Societats. Per poder elaborar el seu dia el certificat fiscal de desgravació, ens heu de facilitar com a mínim un telèfon de contacte o enviar-nos un correu a avahcalella@gmail.com indicant les vostres dades.

Podeu fer el donatiu al nostre compte de CaixaBank ES24 2100 0022 1102 0057 0159, per Bizum amb el codi 01616 o a través de PayPal a la pàgina web (www.avah.cat ) on trobareu també tota la informació relativa als programes de l’AVAH, així com les memòries d’exercicis anteriors, activitats realitzades, notícies, ….

Gràcies pel vostre ajut, cordialment

Josep Puig López

President

Agost 2021

Feu una donació a l’AVAH

Notes o observacions