Foto: Tino Valduvieco

El dijous 1 de març de 2018 va tenir lloc a la sala d’actes de la Cooperativa L’Amistat, l’assemblea anual de l’AVAH amb l’assistència d’unes quaranta persones.
Es va presentar la memòria d’activitats i econòmica del 2017, així com el pressupost del 2018 i la previsió d’activitats per aquest any.

Un fet important a informar va ser podem comunicar als assistents que des del mes d’octubre de 2017, la Generalitat de Catalunya ens ha legalitzat el Taller l’Encenall com a Club Social de Salut Mental, entrant a formar part de la xarxa sanitària de la Generalitat.

També es fa informar als assistents de la nova activitat dels pallassos hospitalaris que des de fa un temps visiten l’Hospital sota el paraigua de l’Associació.
Es va projectar un vídeo del Club Social de Salut Mental i un dels pallassos, on es poden veure les activitats que porten a terme.

A més d’exposar als assistents les dades relatives a l’entitat, l’assemblea és una bona ocasió per compartir l’activitat que durant tot l’any cadascú en el seu àmbit portem a terme dins de l’AVAH.

Feu una donació a l’AVAH

Notes o observacions