S’acosta setembre i en altres circumstàncies us haguéssim recordat l’estand dels vermuts a la Fira i la Mostra de Plats casolans. Enguany no hi haurà Fira i tampoc podrem fer la Mostra de Plats, la situació sanitària a causa de la COVID condicionarà aquest any totes les activitats.

El que si hi haurà no obstant, són actes que ha preparat l’Ajuntament per celebrar la Festa Major de Santa Tecla. Molts seran en un espai acotat al Passeig Manuel Puigvert i l’Associació hi serem. Un cop dins del recinte podreu comprar si ho desitgeu, un tiquet per una consumició a l’estand de l’AVAH. Us animem doncs a prendre un vermut, un refresc o una copa de capa tot escoltant una de les actuacions que hi tindran lloc.

La pandèmia ha provocat que a més de la Fira i la Mostra de Plats, no puguem fer cap de les activitats que durant l’any portàvem a terme per obtenir donatius per la qual cosa veurem minvats els ingressos i això pot portar-nos a reduir o fins i tot suprimir algun dels programes actuals, per això:  

EL TEU AJUT ÉS IMPORTANT

Pots fer un donatiu a través del nostre compte de CaixaBank ES24 2100 0022 1102 0057 0159 o a través de Paypal a la pàgina web (www.avah.cat) on trobaràs a més tota la informació relativa als programes de l’AVAH, així com les memòries d’exercicis anteriors, activitats realitzades, notícies, fotografies, ….

T’informem que els donatius fets a l’AVAH desgraven en la declaració de renda i a l’Impost de Societats. Facilita’ns un telèfon o envia’ns  un correu a avahcalella@gmail.com amb les teves dades per poder elaborar el seu dia el certificat corresponent.

Esperem que el 2021 la COVID sigui un record que formi part del passat i puguem retrobar-nos com abans en els actes de la Festa Major i de la Fira de Calella i l’alt Maresme.

Aquest any més que mai agraïm la teva col·laboració

Feu una donació a l’AVAH

Notes o observacions