Com venim fent any rere any, per aquestes dates ens disposàvem a organitzar la MOSTRA DE PLATS CASOLANS, en el marc dels actes de la Festa de Major de Calella 2020, malauradament a causa de la COVID enguany no podrà ser, la situació sanitària ara per ara condiciona qualsevol tipus d’acció col·lectiva i sobretot les de caràcter alimentari.

Per a nosaltres és molt trist veure que no podrem portar a terme una activitat que ja s’ha convertit en una tradició de la nostra Festa Major de Santa Tecla, però tenim l’esperança que l’any 2021, tot plegat sigui un record i puguem tornar a obrir les portes de l’envelat amb la parada espectacular de plats que cada any s’hi apleguen, gràcies a la vostra generositat, tant en elaborar-los com en adquirir tiquets pel sorteig.

Com bé sabeu, els beneficis obtinguts de la mostra els dediquem als programes assistencials que portem a terme. Aquest any veurem minvats els nostres ingressos no tant sols per l’anul·lació de la mostra de plats casolans sinó també perquè no ens ha estat possible fer cap de les activitats que durant l’any desenvolupem per obtenir donatius.

La baixada d’ingressos pot portar-nos a reduir o fins i tot suprimir algun dels programes actuals, i és per això que et demanem que l’aportació que ens haguessis fet aquest any elaborant un plat i/o adquirint un tiquet pel sorteig ens la facis a tall de donatiu.

“UN PLAT, ENGUANY UN DONATIU”

Col·labora aquest any fent una aportació i anima a la gent del teu entorn,  amb la teva  ajuda podrem continuar tirant endavant. T’informem també que els donatius fets a l’AVAH desgraven en la declaració de renda i a l’Impost de Societats. Per poder elaborar el seu dia el certificat corresponent, ens has de facilitar com a mínim un telèfon de contacte o enviar-nos un correu a avahcalella@gmail.com indicant les teves dades.

Pots fer el donatiu al nostre compte de CaixaBank ES24 2100 0022 1102 0057 0159 o a través de Paypal a la pàgina web (www.avah.cat ) on trobaràs també tota la informació relativa als programes de l’AVAH, així com les memòries d’exercicis anteriors, activitats realitzades, notícies, …. Ara més que mai agraïm la teva col·laboració.

Feu una donació a l’AVAH

Notes o observacions