Després de l’èxit de la crida feta a través de Ràdio Calella TV, els usuaris del club social l’Encenall hem pogut obrir avui una botigueta al carrer Església per vendre les nostres manualitats nadalenques.

Aquests treballs manuals es troben al local del bar Cèntric, a la cantonada amb Sant Josep, que ens ha cedit la família Mir perquè puguem exposar i vendre tots els productes elaborats amb l’objectiu de recaptar fons per les sortides culturals i de lleure previstes per l’any vinent.

La fira estarà oberta durant els pròxims tres caps de setmana, de divendres a diumenge; i també estarà oberta el festiu de dimarts vinent dia 8 de desembre. L’horari de la botigueta serà els divendres i dissabtes de 10 a 13h i de 17 a 20h, i els diumenges d’11 a 13h i de 17 a 20h.

Els objectes nadalencs que es venen tenen uns preus molt assequibles i són elaborades artesanalment, tal com explica el coordinador dels tallers, Àlex Ezquerra.

Són decoracions pels arbres, tiós, corones de Nadal… Són coses que han fet els nostres nois i noies i esperem que agradin i tinguin sortida. Hi tenim el mateix que a l’estand de la Fira de Nadal que es muntava a la plaça de l’Església.

A la Fira de Nadal de l’any passat el club va aconseguir recaptar 500 euros i ara estan molt animats amb superar aquesta xifra.

Durant l’any fem diverses sortides a Barcelona, per anar a passejar o visitar museus; l’any passat, vam fer unes colònies d’estiu. I servirà per això, per pagar aquestes sortides que fem, excursions o també les botifarrades i costellades

Des del club social l’Encenall, que és un dels programes que impulsem a l’Associació de Voluntaris de l’Hospital (AVAH), fem un agraïment especial a tota la nostra xarxa de col·laboradors que ajudaran aquests dies a tenir oberta la botigueta i a la mateixa vegada dirigeixen les activitats i tallers que fan els usuaris.

‘Tenim 7 o 8 voluntaris que fan sessions de ioga, tallers de musicoteràpia, xerrades de medicina i un advocat que parla sobre qüestions jurídiques per a persones amb discapacitat, tallers d’informàtica i de cuina… La voluntària estrella que és Pilar Vivas que ve a fer tallers d’expressió emocional.

Feu una donació a l’AVAH

Notes o observacions