El professional que va venir va ser amb el meu pare, una persona afectiva, pacient, agradable i servicial. Molt atent a totes les seves necessitats i procurant que estigués el mes a gust possible dintre les seves necessitats i limitacions.

L’esperava cada dia amb moltes ganes.

Havia sentit a parlar de l’equip PADES, però fins que no et trobes en la situació no saps realment qui són i que fan.

No estàvem acostumats a rebre cap tipus d’assistència ja que fins a mitjans de gener el meu pare era completament autònom, però després de 3 mesos entrant i sortint de l’hospital per un tumor i degut a la davallada física i de mobilitat que va patir (increïble de creure uns mesos abans)  ens va aconsellar sobre l’assistència de PADES a casa.

Vaig trucar a la Dra.  un divendres del mes d’abril d’aquest any, i el dilluns ja teníem tot l’equip a casa per fer la valoració inicial. 

Vam quedar gratament impressionats. Van agafar el control de tot i no sabeu l’ajuda i el recolzament que per nosaltres va significar, tenir-los constantment a casa, tenir la tranquil·litat de poder trucar davant de qualsevol dubte, cada canvi de medicació en unes hores ja estava a punt per recollir a la farmàcia, etc…

Suposo que ja ho sabeu, sou un gran equip amb una gran humanitat.

Moltíssimes gràcies a tots per estar al seu costat i de la meva família. Us estem molt agraïts!!

Feu una donació a l’AVAH

Notes o observacions