Viu amb salut VINCULA’T

Cartell-Vinculat2018

Una vegada més l’Ajuntament de Calella organitza la setmana de la Salut.
“Viu amb salut VINCULA’T”
Des del 3 fins al 7 d’abril hi haurà diversos actes relacionats amb la salut, lligat amb eldia mundial de l’activitat física (divendres 6 d’abril) i el dia mundial de la salut (dissabte 7 d’abril)
En el programa que ha editat l’Ajuntament, hi trobareu un munt d’activitats: esportives, xerrades, tallers de cuina, menús de restaurants especials per aquesta setmana,….
L’AVAH participem en diverses d’aquestes activitats:
Dimecres 4 d’abril: a les 11.00 h. en directe per Ràdio Calella televisió, taula rodona “L’estigma de la Salut Mental”. Hi participarà com a convidat el Club Social de Salut mental “L’Encenall” conjuntament amb d’altres entitats de la comarca relacionats amb la salut mental.

Dijous 5 d’abril a les 15,15 h. A la sala de juntes de l’Hospital de Calella, Grup d’Ajuda Mútua “Dinàmica identificació de les emocions”, adreçat a familiars i persones amb Alzheimer i altres demències, a càrrec de la Lorena Grau, neuropsicòloga de la nostra entitat (programa Alzheimer i coordinadora del voluntariat). Cal inscripció prèvia al telèfon 937699291, ext. 2942, dimarts i dijous.

Dissabte 7 d’abril a les 16,30 i fins a les 20,00 h. a la Plaça de l’Església, Mostra d’entitats per a la salut. L’AVAH participa a la mostra amb moltes altres entitats vinculades amb la salut.

Feu una donació a l’AVAH

Notes o observacions